Over ons

LS Slachtofferadvocaten is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke slachtofferadvocatenkantoren door heel Nederland.

Met vestigingen door heel Nederland zit er dus altijd wel een slachtofferadvocatenkantoor bij u in de buurt. Alle advocatenkantoren zijn bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur via de centrale Slachtoffer Intakebalie op 088 – 629 00 49 (lokaal tarief). Neem contact op.

De beste bijstand

Elke advocaat aangesloten bij LS Slachtofferadvocaten is naast slachtofferadvocaat ook strafrechtadvocaat. Allen staan voor daadkracht en professionaliteit en zijn zeer ervaren en hebben dus een uitgebreide kennis van de strafrechtelijke procedures. Zij zullen u met raad en daad bijstaan en u de aandacht, informatie en discretie bieden die u verdient. Onze slachtofferadvocaten zullen samen met u bepalen wat de beste aanpak is, die het beste bij u past, want geen strafzaak is hetzelfde en geen slachtoffer is hetzelfde. Kortom ze zullen u begeleiden tijdens het gehele juridische proces en bij het verhalen van de schade op de dader.

Gratis Rechtsbijstand door een advocaat

 Als slachtoffer, of nabestaande van een misdrijf komt er enorm veel op u af en gaat u door een zeer moeilijke en emotionele periode. Gelukkig is met de wet Versterking Positie Slachtoffer de positie van slachtoffers en nabestaanden erg verbeterd. Slachtoffers en nabestaanden hebben meer rechten gekregen waaronder gratis rechtsbijstand. U kunt zich dus kosteloos laten bijstaan door een van onze gespecialiseerde advocaten.

Waarom zou u zich door aan advocaat bij laten staan?

Slachtoffers en nabestaanden hebben meer rechten gekregen, maar dat betekent niet dat er makkelijker en overzichtelijker op is geworden. Er komt al enorm veel op u af en om dan ook nog bezig te moeten zijn met ingewikkelde juridische procedures is vaak het laatste waarop u zit te wachten. Onze slachtofferadvocaten kunnen u door het proces loodsen en samen met u te bepalen wat u wilt, wat u niet wilt en hoe u op de best passende manier uw recht haalt.

Wij vertegenwoordigen u!

Als slachtoffer, of nabestaande verdient u het om gehoord te worden, zo goed mogelijk geïnformeerd te worden en zo goed mogelijk tegemoet gekomen te worden, kortom om zo goed mogelijk vertegenwoordigd te worden! Onze slachtofferadvocaten zijn hierin gespecialiseerd, dus wacht niet langer en neem contact met ons op, zodat wij met u kunnen bespreken hoe we u het beste kunnen veretegenwoordigen.

Specialisaties

Kosteloze intake

Pro deo mogelijk

Waarom kiezen voor LS Slachtoffer Advocaten?

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een strafrechtadvocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten. Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

}

Kosteloze intake

Bel of mail ons voor een vertrouwelijke eerste intake of verwijzing naar de juiste advocaat.

Pro Deo mogelijk

Uw advocaat kijkt altijd of u in aanmerking komt voor een pro deo behandeling van uw zaak.

7 dagen per week

LS Slachtoffer Advocaten is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend!

Landelijk netwerk

Landelijk netwerk van strafrechtadvocaten. Vind altijd de juiste advocaat bij u in de buurt.

Slachtoffer van een strafbaar feit?

Een advocaat van LS Advocaten Strafrecht kan u bijstaan in uw verzoek om een schadevergoeding, spreekrecht, getuigenissen of een bezwaar te maken tegen een besluit om niet te vervolgen.

 

LS Slachtoffer Advocaten

Bel gratis met onze juristen:

088 - 629 00 49

Vertrouwelijk contact met onze intakebalie


    Ik ga akkoord met het privacy statement.
    Lees meer over onze werkwijze